Digitalt vækkeur - Karlsson Triangle Bamboo bambus træ Udvid

Vækkeur - Karlsson Triangle Bambus

Vækkeur, 16x8,8x7,8 cm, bambus træ

Flere detaljer

På lager til omgående levering

499 kr

inkl. moms

  • Fragt: 39 kr (Fri fragt over 599 kr) Fragt: 39 kr (Fri fragt over 599 kr)
  • Levering: 2-3 hverdage Levering: 2-3 hverdage
  • Klarna Køb nu, betal om 30 dage med Klarna
  • 60 dages returret 60 dages returret
  • Gratis ombytning Gratis ombytning
Vægure fra Karlsson

Vækkeur formet som en trekant i bambus træ med LED display. Det er muligt at indstille tre forskellige alarmtider (og muligheden for at alarmen kun er aktiveret man - fre og er slukket lør - søn), og uret har også dato og fugtighed/temperaturvisning. Som prikken går over: Der er en energibesparelsesfunktion til LED-displayet - og når det er aktivt, er det muligt at aktivere displayet ved hjælp af en klap eller lignende (displayet kan også tændes ved at berøre uret).
Displayets lysstyrke halveres mellem 18:00 - 07:00, og lysstyrken kan justeres manuelt fra lav til høj i tre forskellige trin.
Uret drives af det medfølgende USB-kabel (kræver strømadapter, hvis den skal tilsluttes stikkontakten), men den kan også betjenes med 4 AAA batterier (medfølger ikke). Batteridrift bør ses som en backup-løsning, især når den bruges uden urets energibesparelsestilstand aktiveret (dette forkorter batteriets levetid betydeligt).

Producent: Karlsson

Mål: 16x8,8x7,8 cm

Materialer: Bambus træ

KA5728

8714302709111

2 års garanti

Karlsson er et velkendt hollandsk mærke, hvis vægure og bordure sælges over hele verden. I 1999 overtog selskabet Present Time mærket Karlsson og bidrog til at mærket voksede internationalt. I dag har familien Present Time sit eget designteam, men i mange tilfælde tager den også hjælp fra andre designere, når det kommer til udvikling af nye produkter.

Skriv en anmeldelse

Vækkeur - Karlsson Triangle Bambus

Vækkeur - Karlsson Triangle Bambus

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse.OK